×

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ

1 Επιλέξτε το προϊόν σας.
2 Προσθέστε το στο καλάθι.
3 Πληρώστε & παραλάβετε το.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στο info@sepptasafety.gr ή τηλεφωνήστε μας καθημερινά 09:00πμ - 09:00μμ στο 210 8325313. Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σάββατα κατόπιν ραντεβού.
Κυριακές κατόπιν ραντεβού.

FORGOT YOUR DETAILS?

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Η SEPPTA SAFETY είναι μία ιδιωτική, εμπορική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1993 και εδρεύει στην Αθήνα.
Πρωτοπόροι στο χώρο της Υγιεινής & Ασφάλειας της εργασίας, προσφέρουμε σύγχρονα, εργονομικά, διεθνώς πιστοποιημένα μέσα προστασίας από αξιόπιστους και προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές.
Από το εργοστάσιο και τον τεχνικό ασφαλείας, μέχρι το διανομέα και τον απλό χρήστη, παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας οικονομικές προτάσεις σε τιμές χονδρικής και λιανικής, ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας τους.
Οι πολλές κατηγορίες προϊόντων και οι συνεργασίες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό μας έχουν βοηθήσει να εξοπλίσουμε βιομηχανικές μονάδες, να υποστηρίξουμε μεγάλα έργα, και να προστατέψουμε τον επαγγελματία, τον ιδιώτη και το περιβάλλον από ατυχήματα στις καθημερινές τους εργασίες.
Mε λίγα λόγια, το όραμα της S.E.P.P.T.A. είναι να αποτελεί ενιαίο κέντρο εξυπηρέτησης για όλες τις ανάγκες για Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, όπως προκύπτει και από τα αρχικά:

S - SUPPLIES (ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ)

Ε - EQUIPMENT (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ)

PP - PERSONAL PROTECTION (ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ)

TA - TECHNICAL ADVICE (ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ)

Κατανομή

  • Ένδυση
  • Σήμανση
  • Μ.Α.Π.
  • Αναλώσιμα
  • Λοιπά

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Λίγα λόγια για εμάς

Η SEPPTA SAFETY ήταν και παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση, με παραδοσιακές αξίες και εμπορικές πρακτικές, όπως ο σεβασμός στους πελάτες της, στους προμηθευτές της και σε όλους τους συνεργάτες της. Είμαστε περήφανοι για τις σχέσεις μας με όλους τους πελάτες μας - με τους περισσότερους είμαστε μαζί από το ξεκίνημά μας- τους γνωρίζουμε προσωπικά και εξακολουθούν να μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.
Ο στόχος μας από την αρχή ήταν να καλύψουμε το κενό που υπήρχε στην αγορά των Μέσων Προστασίας Εργαζομένων, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και ενημέρωση, για να σώσουμε ζωές και να αποτρέψουμε τραυματισμούς.
Με τη πάροδο των ετών, η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων, το αμείωτο ενδιαφέρον μας για τις ανάγκες των πελατών μας και η επιτυχία μας στη συνάρτηση ποιότητας-τιμής μας καθιέρωσαν στη ελληνική αγορά.
Σήμερα, με την είσοδό μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μας δίνεται η ευκαιρία άμεσης και αποτελεσματικής επικοινωνίας με «όλους».

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

4.300.000+

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

1000+

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

10.000+

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

2007+

ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
1993 › ΙΔΡΥΣΗ
1993

Ξεκινώντας

Ίδρυση της εταιρίας, με την επωνυμία ΧΑΡΙΛΑΟΣ Κ. ΣΑΚΑΛΗΣ και τον διακριτικό τίτλο S.E.PP.T.A. Safety.

2001

Η Ο.Ε.

Mετατροπή της ατομικής επιχείρησης στην Χ. ΣΑΚΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο SEPPTA SAFETY. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή αποδίδουν και η SEPPTA αναπτύσσεται. Μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο.

2005

Η Α.Ε.

Μετατροπή της Ο.Ε. στην SEPPTA SAFETY Ειδών Προστασίας Εργαζομένων Α.Ε.Β.Ε. Η SEPPTA διανύει το πιο επικερδές διάστημα των 25 χρόνων λειτουργίας της.

2010

Η Κρίση

Η οικονομική κρίση της Ελλάδας αποδυνάμωσε τη βιομηχανία, την κύρια πηγή εσόδων της εταιρίας. Παρά τις απώλειες σε πόρους και έμψυχο δυναμικό, η SEPPTA SAFETY, με προσεκτικές και συντηρητικές κινήσεις καταφέρνει να προσαρμοστεί στο νέο οικονομικό περιβάλλον και να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις της.

2016

sepptasafety.gr

Εισαγωγή της εταιρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ένα σύγχρονο και ενημερωμένο e-shop κατασκευάζεται. Η SEPPTA κάνει την εμφάνισή της στα social media.  Οι προσπάθειες για την επαναφορά της εταιρίας στο προσκήνιο ξεκίνησαν.

2017

Με το βλέμμα στο μέλλον

Η συνταξιοδότηση του Χαρίλαου Σακαλή σηματοδοτεί την έναρξη της ατομικής επιχείρησης ΘΕΟΦΑΝΗΣ Χ. ΣΑΚΑΛΗΣ με το διακριτικό τίτλο SEPPTA SAFETY.
Οι επιχειρησιακές διεργασίες επανασχεδιάζονται για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, και το όραμα για ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον αναζωογονείται!

PRESENT

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Θα προστεθεί σύντομα.

...

...
Θα προστεθεί σύντομα.

...

...

...

...
Θα προστεθεί σύντομα.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Έχετε κάποια καλή πρόταση που πρέπει να ακούσουμε;

TOP